October 14, 2017

28. TAJNO ISKUSTVO – SNOWBOARD ŠKOLICA

11. po redu na listi organizatora tajnih iskustava našao se naš NLP kolega Borna Kuzmanović. Borna je profi fotograf i videograf, a od malih nogu navukao se na skateboard što je poprilično oblikovalo njegovu adrenalinsku mapu. Obzirom da smo u NLP Communityu upoznati s karakteristikama njegove mape, vjerovali smo da nas čeka jedno dinamično iskustvo. […]

11. po redu na listi organizatora tajnih iskustava našao se naš NLP kolega Borna Kuzmanović.
Borna je profi fotograf i videograf, a od malih nogu navukao se na skateboard što je poprilično oblikovalo njegovu adrenalinsku mapu. Obzirom da smo u NLP Communityu upoznati s karakteristikama njegove mape, vjerovali smo da nas čeka jedno dinamično iskustvo.
Za pripremu ove Hooliganštine trebali smo se pojaviti na dvije lokacije. Prva lokacija bila je na sjevernoj strani Doma Sportova – ma nije valjda – ma je – Snowboard Klub FLIP. Idemo na snowboard, a većina NLP Hooligana nikada nije stala na tu snježnu dasku.

Nakon što smo isprobali i odabrali buce i bordove, krećemo prema lokaciji 2 – Sanjkalište na Cmroku.

I još jednom smo se uvjerili koliko brzo NLP-jevci usvajaju nove vještine

Nakon samo dva sata učenja, smijanja i ludiranja na Cmroku, uz Bornine instrukcije, od nas 13, svi smo uspjeli proboardati, a pali su dogovori za nešto veći ishod – Borninu Snowboard školicu za NLP ekipu na Sljemenu.

Zahvaljujemo se Borni na instrukcijama i transferu vještina na ostatak NLP Hooligana te našem Sergeyu Voroni koji je sa Snowboard Klubom Flip dogovorio fantastične uvjete za NLP ekipu - bez njegove pomoći premašili bismo budžet Hoo iskustava.

Direktor fotografije bio je Ivan Voras. Hvala Vorki na foto supportu!

Do sljedećeg NLP iskustva, Hoo pozdrav!

[supsystic-gallery id=20]

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram