Nauči tajne utjecajnih komunikatora

Nauči kako se postaviti u komunikaciji s dominantnom osobom, kako odgovarati na nemoguće zahtjeve i kako iskontrolirati svoje emocije u stresnim situacijama na seminaru NLP Strategije utjecajnosti 1
Sky Office Zagreb, 5. i 6. Veljače od 17:00 do 22:40 (predpopunjen)
ili
Sky Office Zagreb, 19. i 20. Veljače od 17:00 do 22:40 (zadnji termin)
PRIJAVI SE

Zavladaj strategijamakomunikacijske utjecajnosti.

Kada se dva sugovornika nađu u konfliktnoj situaciji, onaj sa snažnijim komunikacijskim alatima i mentalnim okvirom uvijek pobjeđuje.

Snaga mentalnog okvira ne ovisi o znanju, boljim baratanjem informacijama pa često ni boljom argumentacijom - snaga okvira generirana je našim identitetom, odnosno setom vrijednosti i (komunikacijskih) principa.

Osobe sa slabijim komunikacijskim okvirom. Učestalo će biti žrtve svakodnevnih interakcija dok će osoba sa snažnim okvirom biti nekoliko koraka ispred u svakoj interakciji.

Upiši seminar i nauči kako se zaštiti u komunikaciji pred manipulativnim, dominantnim pa čak i (komunikacijski) agresivnim komunikatorima.

Rezerviraj svoje mjesto na vrijeme

PRIJAVI SE

Na seminaru ćeš
usvojiti:

13 principa utjecajnih komunikatora
kako zaštiti svoj mentalni okvir
utjecaj verbalnih i neverbalnih obrazaca ponašanja u komunikaciji
2+ tehnike kojima ćeš lakše upravljati sa svojim negativnim emocijama
komunikacijski model kojim ćeš odgovarati na "nemoguće" zahtjeve tvojih sugovornika
komunikacijski model kojim ćeš naučiti umiriti glasnu/agresivnu/dominantnu osobu
20+ praktičnih primjera kojima ćeš razumjeti svoje neuspjehe u komunikaciji iz svoje prošlosti

Seminar uključuje:

dvodnevnu edukacija (uživo) od 17:00 do 22:40 (5. i 6. Veljače ili 19. i 20. Veljače)
uvjerenje o završenoj edukaciji "Strategije utjecajnosti 1"
priručnik
kava, piće i grickalice
besplatan parking ispred Sky Office Towera
*Sky Office Tower Zagreb- dolazak polaznika na seminar do najkasnije 16:55.
Seminari se održavaju u velikoj predavaonici u prizemlju Tornja A.

O predavaču.

Saša Tenodi je profesor socijalni pedagog, jedini NLP trener pod originalnom licencom na ovim prostorima educiran u SAD-u kod Dr. Richarda Bandlera (2007.) te začetnik NLP zajednice u Hrvatskoj.

U 2010. i 2011. dobio je Superbrand's certifikate kao jedan od najboljih pružatelja usluga u RH.

2013. godine izdana je njegova prva knjiga "Be Your Better Self: A Hands on Approach To Become Who You Always Wanted to Be" koja je u kategoriji osobnog razvoja zauzela 1. mjesto na Amazonovoj Top listi u Njemačkoj i Kanadi.

2016. godine završio je Grant Cardone University, business & sales akademiju (SAD).

Od 2017. godine suvoditelj je Surovih strasti - broj 1 audio podcasta u regiji.

Početkom 2019. godine završio je Social Engineering edukaciju pod mentorstvom Christopher Hadnagya (Orlando, SAD).

Od 2021. godine suvoditelj je eCommerce podcasta Nominis.

Od 2021. godine suvoditelj je emisije Prodajni Mindset.

Što kažu polaznici?

"U NLP edukaciji kod Saše osim, standardno, recepta, alata, tehnika i nebrojenih mogućnosti za vježbu, dobila sam priliku učiti utjecati na svoje stanje, na samopouzdanje i uvjerenje da je mogu od ruke rješavati konfliktne situacije, bez bojazni ulaziti u razgovor sa gotovo bilo kime.
Ovo nije tečaj, NLP trening i rad sa Sašom je resetiranje i ponovno ugrađivanje novih, boljih postavki i performansi u tvoj osobni software"
- Branka Androšević
"Prije sam prečesto krivila druge za razgovore i rasprave koje bi otišle u pogrešnom smjeru. Svi su bili krivi, i mama i tata i muž i prijateljica i kolega i baba za volanom i brat kojeg nemam.
Seminarom sam osvijestila da problem nije ovakav ili onakav svijet; problem je u meni. Više ne dopuštam negativnim emocijama da me nose, prestala sam ih taložiti jednu na drugu. Sad imam moć nad emocijama. Mogu ih kontrolirati. A što se tiče trenera... Saša je upravo onakav kakav NLP trener treba biti. Ne ostavlja ravnodušnim, uzurpira mir, navike i komoditet, i polako ali sigurno rezucka te tamo gdje si najtanji."
- Petra Bokan
"Već nakon NLP Strategije utjecajnosti 1 edukacije, uvidio sam benefite. Bolje upravljanje stanjima, bolje prodajne vještine, bolje vođenje sastanaka. Znate onu situaciju kad imate sastanak zbog sastanka? Sjedite satima, a ništa ne zaključite. Sada su moji sastanci daleko kraći i efektivniji. "Izvučem" puno više informacije na sastanku u mnogo kraćem roku. Kad me netko izbacio iz takta, trebalo mi je dosta vremena da dođem k sebi i ubacim se ponovno u stanje "punog gasa", no sada doslovce u minutu i pol promijenim svoje neželjeno stanje i potom reagiram asertivno. Razina stresa je ista, ako ne i veće zbog razvoja karijere, no moja razina "hendlanja" stresa je fantastično porasla. Na treningu je mnogo vježbe i prakse, što je izuzetno vrijedno. Tenodi je jako doabr prezenter, ima moć utjecaja na ljude." 
- Ivan Ćosić, mStart
"Prije edukacije sam manje razumio sugovornike. U najvećoj mjeri to se događalo jer bih sam zaključivao, pretpostavljao i "čitao misli". Gubio bih vrijeme jer nije bilo strukture ni cilja komunikacije. Često bi imali "sastanak zbog sastanka". Naučio sam biti učinkovit i preuzeti kontrolu, voditi razgovor u zacrtanom smjeru. Ova edukacija razvija i kulturu feedbacka; potiče na povratne informacije i njihovo bolje prihvaćanje. Za mene kao direktora to je izuzetno važno zbog organizacije procesa. Postali smo vrlo fleksibilan sustav. Imamo veliku razinu slobode i tolerancije. Educirao sam se u mnogim poljima, no uz NLP, i sve druge edukacije mogu bolje naučiti, razumjeti i primjeniti. Kad poznaješ sebe, pospješit će se i komunikacija s klijentima. Ako postaneš dovoljno dobar u alatima, imaš ćeš i više klijenata, a posljedično i uspješniji business
- Ivica Kruhek, Marker
"Već na početku seminara sam si osvijestio što sam radio i što sam si zamipljao. Smiješno mi je kad pomislim kako sam si otežavao odnose. Promijenio sam komunikaciju s kolegama. Shvatio sam da zbog toga što smo različiti, trebam drugačije komunicirati s članovima svog tima. Kreative guše detalji, dok s druge strane nekima treba striktno definirati svaki zadatak. NLP mi je pomogao da lakše komuniciram i s kolegama i s klijentima. Pogotovo s klijentima. Često sam se nalazio s njima u neugodnim situacijama i ako ne možeš vladati tim stvarima, klijent će te okrenuti naglavačke. Onda pati i tim i budžet i projekt. Ne želim zvučati isprazno, no drugačije živiš. Ne možeš osvijestiti nekome koliko ti se život promijeni sve dok sam ne doživiš to iskustvo. Saša je vrhunski NLP majstor koji će iz svakog pojedinca izvući ono najbolje i prilagodi mu NLP najbolje što može izvući iz njega i dat mu najbolju vrijednost."
- Marin Barišić

Nauči formulu utjecajne komunikacije.

PRIJAVI SE

Održani NLP Seminari

139

NLP Basic

42

NLP Practitioner

15

NLP Master Practitioner

6840

Sati predavanja

Besplatno pogledaj isječke s predavanja: Komunikacijski principi utjecajnih komunikatora.

Zašto utjecajni komunikatori vjeruju u princip da svaki pojedinac može ostvariti svoj maksimum ukoliko ga postavimo na pravu poziciju…
Ne propusti nove edukacije! Zaprati nas.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram